Behaal van alle deelnemers het beste resultaat en win een 30 strippenkaart t.w.v. € 600!

Wil jij ook kans maken op een 30 strippenkaart van IEZIE-Fit t.w.v. € 600?! Doe dan nu mee aan de IEZIE-Fit Challenge! De IEZIE-Fit Challenge is dé ideale manier om gezond en sportief aan het nieuwe jaar te beginnen. Je sport maximaal 3 keer per week en wordt begeleid, gewogen en gemeten door onze personal trainers en uiteraard ontvang je ook deskundig voedingsadvies. Om je resultaten buiten de sportschool ook bij te houden, krijg je van ons een NeoHealth Tracker cadeau! En of dat nog niet genoeg is, doen we er ook een 9 daagse detoxkuur bij, zodat je met een schoon lichaam kunt beginnen aan je challenge.

Meld je nu aan en ontvang:

  • Gratis proefles;
  • 9 Daagse detoxkuur t.w.v. € 120;
  • NeoHealth Tracker;
  • Persoonlijk voedingsadvies;
  • en uiteraard begeleiding door je personal trainer.

Let op: inschrijven alleen mogelijk in januari!

Meedoen met de challenge?

Vul het formulier hiernaast in en we nemen op het door jou aangegeven moment contact met je op om de challenge door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden. Ook maken we dan gelijk een afspraak voor jouw eerste proefles. Waar wacht je nog op?!

Wil je na de proefles deelnemen aan de challenge? Dan dien je een abonnement van 3 maanden af te sluiten voor € 200,- per maand. Voor dit bedrag mag je dan onbeperkt sporten (met de verplichte rustperiode na je training komt dit neer op 3 keer per week). De winnaar van deze challenge wordt na afloop begin april bekend gemaakt.